Govori

Ko želite nekomu preprosto podariti njegovo zgodbo, najsi bo to ob rojstnem dnevu, na poroki, ob okroglem jubileju, ob zasluženem odhodu v penzijo, ob raznovrstnih dogodkih, na koncu tudi ob smrti, so besede povezane skozi doživljanja, skozi življenje in so skrbno izbrane vsakemu posamezniku tiste, ki naredijo ta dogodek nepozaben.

Govor bo tisti, ki bo v osebi, kateri je namenjen ter vseh prisotnih, odzvanjal v ušesih, predvsem pa v srcu še na mnoga leta. Kadar govori srce, kadar so besede zapisane s srcem, spoštovanjem, navdušenjem, z ljubeznijo, preprosto vemo, da se bodo dotaknile srca. In to je tisto, kar vam ponuja Darsrca.

Kontaktirajte me

»Ko sem odhajal v penzijo, sem povabil na zabavo vse moje ožje sodelavce. Želel sem se jim zahvaliti na poseben način. Vendar sem človek, ki mi gredo take zadeve težje od rok. Kar nekaj časa sem razmišljal, kaj bi pripravil sodelavcem ob odhodu. Nato pa sem en dan srečal znanko, ki me je navdušila za Darsrca. Kar takoj sem poklical in bil zelo presenečen. Svoj odhod v penzijo sem zaznamoval s svojim govorom, s posebnimi, unikatnimi darilci in kratkim sporočilom vsakemu sodelavcu. Ne boste verjeli, da sem kot otrok nestrpno pričakoval ta dan, kljub temu, da mi še enkrat – te stvari drugače ne gredo najbolje. Sodelavci so mi pripravili program in mislili, da je to vse. Takrat pa sem jim s svojim govorom povedal, kako srečen in zadovoljen človek sem, da sem lahko velik del svojega življenja preživel z njimi. Kar težko sem prebral vse, a od nekje je prišla energija in zmogel sem. V prostoru je bila čista tišina, kljub pretežno moški družbi, se je slišalo le brisanje solz. Ko sem končal, se je vsa družba vstala, mi zaploskala in sledili so močni objemi. Kar nekaj jih je bilo brez besed. In takrat sem presenetil še z majhnimi darilci. Vsakemu posamezniku posebno sporočilo. Ta dan je bilo veliko solz. Solz spoštovanja, solz sreče, solz, ki so prihajale iz srca. Težko smo se poslovili. To je bil najlepši zaključek mojega poklicnega izražanja. Naredil sem nekaj, na kar sem zelo ponosen.«

Upokojenec Franc