Otroci

Podarite otroku nepozaben spomin – pravljico, zgodbico za otroka, kjer se obdarjenec pojavlja s svojimi lastnostmi skozi enega, dva, več likov in kjer je zgodbica posvečena samo njemu. Zgodbica se lahko zaključi z voščilom, s pismom, z mislijo in željo tistega, ki zgodbico podari.

Knjižica je ročno vezana, lahko je kot pobarvanka opremljena z otroku najbolj priljubljenimi liki, lahko je ročno poslikana z otroško roko, s fotografijami ali kako drugače, po želji naročnika. Priložene so prisrčne, ročno izdelane in poslikane lutke iz papirja, ki otroku omogočajo nešteto možnosti za razvoj njegove zgodbe oz. zgodbic.

Celotna zgodbica in darilo je unikatno, zato me kontaktirajte in skupaj ustvarimo nepozaben in dolgotrajen spomin, ki se ga bo obdarjenec z veseljem spominjal tudi v poznejših letih.

Kontaktirajte me

»Od dneva, ko smo prejeli knjižico kot darilo prijateljice naše Lize, pa do danes je minilo že 15 dni. In prav toliko dni je že, ko naša Liza za večerno branje izbere to knjižico. Njene oči žarijo ob prebiranju zgodbice, vseh nas pa se dotakne s to nežnostjo, preprostostjo, iskrenostjo, saj zgodbica govori o Lizi sami, z vsemi njenimi pozitivnimi lastnostmi in zanimivimi dogodki povezanimi z njo. In odkar imamo te lutke, se z mlajšim bratcem vse popoldneve igrata z njimi ter ponavljata zgodbico, hkrati pa ustvarjate še tisoče zgodb. Neprecenljivo darilo, ki bo zagotovo ostalo v trajen spomin. Tudi na prijateljico Pio, saj se zgodba konča z njenim voščilom. Fantastično.«

Mamica 5-letne Lize