Poroka

Ljubezen. Ljubezen. Dan, ko je ljubezen čutiti na vsakem koraku, ob vsakem vdihu in vsakem izdihu, dan, ko ima vsak udeleženec metuljčke v trebuhu, še posebej cenjena, spoštovana, navdihujoča, dih jemajoča mladoporočenca. To je dan, ki ga sanja skoraj vsaka ženska in dan, ko se srci dveh posebnih oseb združita v eno. Dan, ki preprosto kliče po nežnih, zapeljivih, romantičnih, svečanih, preprostih, elegantnih,…, besedah, ki so vpete v zgodbo, v pravljico, ki se začne tukaj ali že prej.

Dragi bodoči mož ali draga bodoča žena – presenetite svojo izbranko oz. izbranca z zgodbo, ki jo želite podariti v posebni energiji, v posebni atmosferi, s posebno noto ljubezni skozi zgodbo in to bo nekaj, česar strune ljubezni ne bodo nehale odzvanjati še dolgo, daleč tja v prihodnost.

Podarite mladoporočencema zgodbo, v katero vtkete želje, misli, njuno zgodbo, vašo zgodbo ob njima,…

Naj Darsrca skozi zgodbo preide v vaš dar srca, kot neprecenljivo darilo, kjer bodo besede ujele ritem srca in se spojile z ljubeznijo, spoštovanjem, zvestobo, pozornostjo.

Kontaktirajte me

»Poroka. Poseben dan. Takoj se podpišem pod ta stavek. Čisto poseben. Težko ga je opisati. Minilo je že nekaj mesecev, a v meni so še vedno občutki, ki jih ne znam razložiti. Niti sebi niti ostalim. Vem pa nekaj. Da se bom še dolgo spominjala trenutka, ko me je brat z mikrofonom v roki poklical, naj skupaj z možem vstaneva. Trenutek, ko je v dvorani naenkrat postala tišina, ko se je ugasnilo nekaj luči in ko je zaigrala nežna glasba, je trenutek, ki ga imam pred očmi. Brat je začel brati govor, kako me je doživljal kot mlajši brat, kaj mu predstavljam in kaj mi želi na moji življenjski poti, skupaj z mojim možem Blažem. Besede, ki jih danes tukaj berem, fotografije, ki jih obkrožajo so nekaj, ob čemer vem, da se bo moj pogled in bodo moje misli še velikokrat ustavile. Vem, da bi mi lahko podaril mnogotero darilo, a takšnega od njega nisem pričakovala. Tudi mu ga ne bi pripisala. V mojem srcu so se te besede zapisale z zlatimi črkami in vem, da bodo tukaj ostale. K temu ni kaj dodati.«

Špela