Rojstni dnevi

Ste tudi Vi eden tistih, ko v času, ko so nam dosegljive raznokatere dobrine, ne veste, kaj bi podarili za rojstnodnevno darilo?

Preprosto – podarite zgodbo, ki ji priložite še nekaj ali čisto nič in to bo posebno, unikatno, edinstveno darilo, ki bo v srcu obdarjenca našlo posebno mesto.

Tudi če bo oseba kadarkoli kasneje v življenju v težki situaciji, se bo zagotovo vrnila k tej zgodbi, k zapisanim besedam, k Vam, ki ste podarili to darilo in to ji bo dalo nov zagon, novo energijo za nove izzive.

Podarjena lepa beseda, ki je zapisana posebni osebi, najde najlepše mesto srca.

Kontaktirajte me

»Moji starši so želeli praznovati moj 18.rojstni dan tudi z našimi družinskimi prijatelji. Priznam, ni mi najbolj dišalo, ampak družinske prijatelje, ki so vrstniki mojih staršev, na nek način cenim. Zgodila se je sobota, mama je pripravljala kosilo, ko je prva prišla k nam cenjena prijateljica moje mame, gospa Darinka. V rokah je imela vrečko in ko smo se vsi posedli za mizo, je najprej iz vrečke potegnila v bel papir zavito srce. Rekla je: »Tole mi dovolite prebrati.« Pričela je brati posvetilo, zgodbo zapisano meni. Jaz sem komaj zajemala sapo, solz pa nisem mogla zadržati. Kaj, vse to je namenjeno meni? Pogledala sem očeta – ves solzan, pogledala sem mamo – vsa solzna,… Gospa Darinka je prebrala, jaz pa sedela in se komaj vstala, da mi je to izročila. Izročila mi je še nekaj cenjenih daril, vse ročno izdelano, unikatno, s posebnim namenom zame. Besed ni bilo. Bil je močan, topel stisk roke in topel objem. Joj, sploh ne vem, kako se je odvijalo to popoldne. Rekli so mi, da če želim, naj grem v svojo sobo, da bodo oni imeli svojih nekaj uric. Odšla sem v sobo, z mano pa te besede. Z mano bodo odšle tudi čez lužo in spomin na gospo Darinko bo v mojem srcu večen.«

Zinka